STUDIEADVIES OP MAAT
van studiekeuze tot eerste job

WAAROM COGIXO?

Professioneel

De meeste studiebureaus werken met succesvolle studenten die studenten of middelbare scholieren helpen. Het is niet omdat je zelf goede punten haalt, dat je echter ook anderen kan begeleiden. Daarom werken bij Cogixo enkel professionals met studie- en werkervaring. Zij hebben ervaring in het geven van studieadvies en leren je hoe je effectief studeert.

Integrale aanpak

Moeilijkheden bij het studeren of het schrijven zijn vaak eenvoudig op te lossen. Maar dikwijls zijn ze ook een uiting van een onderliggend probleem. Problemen met een bepaald vak kunnen van inhoudelijke aard zijn, maar even vaak zijn ze het gevolg van een verkeerde studiemethode. Cogixo gaat dan ook altijd eerst op zoek naar de onderliggende oorzaak. Zowel voor het secundair als het hoger onderwijs.

Persoonlijk en op maat

Elke leerling of student heeft binnen zijn studieloopbaan andere behoeften. Niet iedereen werkt immers op dezelfde manier. In plaats van telkens dezelfde kant-en-klare oplossing toe te passen, kijken we samen met de student of leerling wat werkt en wat niet. Op die manier krijgt hij of zij ook inspraak in de begeleiding, zolang we de kwaliteit kunnen waarborgen.

Transparant en eenvoudig prijsbeleid

Cogixo werkt met een pakketprijs en niet met een uurtarief. Of het nu gaat over een kort of lang traject: je weet altijd op voorhand wat de totaalkost zal zijn. Om een accuraat voorstel te geven, voorzien we een eerste vrijblijvend gesprek met de student of leerling zelf om te kijken waar het probleem ligt.